GROESBEEK - De Stichting Faces to Graves zoekt foto's van gesneuvelde Canadese bevrijders voor een bijzonder fotoproject. De stichting wil zoveel mogelijk bevrijders een gezicht geven, zodat ze nooit vergeten worden.

Wie zijn onze bevrijders? De Stichting Faces to Graves maakt ze zichtbaar met het fotoproject ‘The Faces of Groesbeek’ dat van zaterdag 2 mei 2020 tot en met 16 mei 2020 te zien is op de Canadian War Cemetery in Groesbeek. Bij de graven worden, voor zover beschikbaar, foto’s geplaatst. Tijdens het fotoproject zijn leden van Faces to Graves aanwezig op de begraafplaats tussen 10.00 en 16.00 uur om ook de verhalen van onze bevrijders te vertellen. 

De Stichting Faces to Graves roept iedereen die een foto van één van de soldaten heeft om via de mail contact op te nemen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De stichting Faces to Graves zet zich in voor de opbouw van een Digitaal Monument voor onze Canadese bevrijders. Door het vertellen van hun levensverhaal worden zij niet vergeten.